Prijzen

De ideale werkpartner

Bent u een (startende) ondernemer of zzp’er en vindt u het moeilijk om meer naamsbekendheid te creëren of ontbreekt het u aan middelen en tijd? Vakmanzoeken.nl kan u hierbij helpen. Wanneer u zich aanmeldt stellen wij een overzichtelijk bedrijfsprofiel voor u samen, waarin u zichzelf en uw onderneming optimaal kunt presenteren en profileren.

Aanleveren

U levert uw bedrijfsgegevens, gewenste tekst en eventueel foto’s aan en wij stellen een profiel voor u samen. Hier heeft u verder geen omkijken naar waardoor u zich volledig kunt richten op uw vak. Door krachten te bundelen kunnen we er voor zorgen dat er een breed publiek bereikt wordt, met als doel de vakmannen vindbaarder en zichtbaarder te laten zijn voor (potentiële) klanten.

Prijzen Vakman zoeken

U kunt zich aanmelden voor € 14,95 excl. btw per maand. Om de kosten zo laag mogelijk te kunnen houden maken wij gebruik van automatische incasso.

U zit bij ons niet vast aan langlopende contracten. Wanneer u zich aanmeldt sluit u een  abonnement (overeenkomst) van 1 maand af. Dit abonnement wordt telkens stilzwijgend met een maand verlengt en is op elk gewenst moment opzegbaar, hierbij heeft u slechts een opzegtermijn van 1 maand.